Başkan Yavaş: İnşallah Mamak’ı daha da geliştireceğiz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nin 5. Etabında yapımı tamamlanan 252 konutun tapu dağıtım ve anahtar teslim törenine katıldı.

Başkan Yavaş: İnşallah Mamak’ı daha da geliştireceğiz
Yayınlama: 03.09.2024
2
A+
A-

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nin 5. Etabında yapımı tamamlanan 252 konutun tapu dağıtım ve anahtar teslim töreni Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın katılımıyla gerçekleşti.

Tapu dağıtım ve anahtar teslim törenine; Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Ankara Büyükşehir Belediyesi bürokratları, meclis üyeleri, muhtarlar ve hak sahibi vatandaşlar katıldı.

Başkan Yavaş: İnşallah Mamak’ı daha da geliştireceğiz

Başkan Yavaş, Mamak ilçesi Derbent Mahallesi’nde bulunan konutların tapu dağıtım ve teslim töreninde yaptığı konuşmada, “2008 yılında başlayan bu büyük projede bugün, 252 adet konutun teslim törenini gerçekleştirmek için bir araya geldik. Bu projede hedefimiz Mamak’ı, modern, güvenli ve yaşanabilir bir şehir haline getirmekti.” dedi.

Konutları gezdiğini belirterek bilgi veren Yavaş, “168 tanesi 120 metrekare, 84 tanesi 80 metrekare olarak, 490 milyon liraya belediyenin imkanlarıyla bunlar bitirildi. Devam eden 3 bin 27 konutun inşaatını 2025 yılında tamamlamak istiyoruz. Diğer etaplarda da arsa ve kat karşılığı yöntemlerle konut üretimi çalışmalarımız devam ediyor.” diye konuştu.

Başkan Yavaş: İnşallah Mamak’ı daha da geliştireceğiz

Başkan Yavaş, Mamak’ın çeşitli mahallelerinde bazı büyük projelerin de devam ettiğine değinerek, “Mamak Belediye Başkanımızla beraber inşallah Mamak'ı daha da geliştireceğiz.” şeklinde konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.