Başkan Yavaş: Dünya başkentleriyle yarışır bir başkent için büyük hedefler koymamız gerek

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve Yürütme Kurulu üyeleri Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekillerini ziyaret etti.

Başkan Yavaş: Dünya başkentleriyle yarışır bir başkent için büyük hedefler koymamız gerek
Yayınlama: 14.05.2024
2
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP ile MHP Grup Başkan Vekillerini ziyaret eden Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçilmesinden dolayı Yavaş’a “hayırlı olsun” dileklerini iletirken siyasi partilerin grup başkan vekillerine de yeni dönem çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Kent Konseyi heyetine ziyaretleri için teşekkür ederek şu değerlendirmelerde bulundu:

“Buradaki çalışma gruplarıyla nereye ne yapacağımıza birlikte karar verebiliriz. Dış ilçeler dahil hepsine güzel çalışmalar yapacağız. O küçük ilçelerde, oranın problemleriyle dertlenen insanlar vardır, fikir yürüten insanlar vardır. Onlar kent konseyi vasıtasıyla bu fikirlerini söyleyebilirler. Hep birlikte çalışacağız. Dünya başkentleriyle yarışır bir başkent istiyorsak bunu nasıl yapacağımız konusunda daha büyük hedefler koymamız gerekiyor. Markalaşma yolunda da daha büyük hedefler koymamız gerekiyor.”

Ankara’da her sosyolojinin temsil edildiğine dikkat çeken Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz da, “Burada Ankara Kent Konseyi ile yaptığınız çağrı değerlidir. Bir belediye başkanı “kentin ortak aklına ihtiyacım var” demeseydi böyle bir başarı çıkmazdı. Bugün her sosyoloji temsil ediliyor. Daha güçlü bir şekilde katkı yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Yaşar Neslihanoğlu ve MHP Grup Başkan Vekili Yunus Emre Yıldırım’ı ziyaretlerinde Ankara Kent Konseyi’nin çalışmaları ve kente yaptığı hizmetler gündeme geldi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.