Başkan Yaşar’dan Yenimahalle Hükümet Konağı’na ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Hükümet Konağı’nın tamamlanmasının ardından yeni hizmet binasına taşınan Yenimahalle mülki ve idari amirlerini makamlarında ziyaret etti.

Başkan Yaşar’dan Yenimahalle Hükümet Konağı’na ziyaret
Yayınlama: 27.09.2024
2
A+
A-

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Hükümet Konağı’nın tamamlanmasının ardından yeni hizmet binasına taşınan Yenimahalle mülki ve idari amirlerini makamlarında ziyaret etti. İlk ziyaretini Yenimahalle Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu’na yapan Başkan Yaşar, İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz Çakmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, İlçe Emniyet Müdürü Osman Ferhat Aksoy ve Mal Müdürü Selim Yücel Kıvrak’la da temaslarda bulundu.

Çocuk Esirgeme Kurumuna ait yurdun taşınmasının ardından Yenimahalle Belediyesi yakınında bulunan alana Hükümet Konağı yapılması için bizzat uğraş veren ve bunun için 8 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret eden Başkan Yaşar, şunları söyledi:

“Yenimahalle’de  kaymakamlık, nüfus müdürlüğü, ilçe emniyet müdürlüklerinin başka başka yerlerde bulunması nedeniyle vatandaşlarımız zorluk çekiyordu. Yenimahalle gibi metropol bir ilçede hükümet konağı büyük bir eksiklikti. Bu nedenle Yenimahalle ilgili çözüm bekleyen birkaç konu ile birlikte bu alana bir hükümet konağı yapılması talebimi Cumhurbaşkanımıza ilettim. Bu alanın proje ve hafriyat işlerini de belediye olarak biz yaptık. Böyle güzel bir Hükümet Konağı’na kavuştuk ve bu kurumların hepsi yeni yerlerine taşındı. Yenimahalle’ye değer kattık. Bunun için çok mutluyum.”

Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu başta olmak üzere ilçe yöneticilerine Yenimahalle'yi de anlatan Yaşar, “Göreve geldiğim günden beri vatandaşlarımızın yaşamaktan mutlu olacağı bir Yenimahalle'yi yaratmak için çalıştım. Şu anda bunu başardığımızı düşünüyorum, Yenimahalle alt ve üst yapısıyla, sosyal tesisleri ve hizmet alanlarıyla Türkiye'deki çoğu büyükşehir belediyesinden daha güçlü. Öte yandan ilçemizin, eğitimde çıtayı her geçen gün daha da yükselten bir çizgisi var. Başkent’in asayiş ve güvenlik konusunda da en huzurlu ilçesiyiz. Bunları ilçemizin tüm kurumlarıyla ortak akıl ile birlikte yaptık. Bizlerin birlikteliğinin meyvelerini de Yenimahalleli yurttaşlarımız yiyor. Yenimahalle’de büyük ve güzel bir aileyiz” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.