Başkan Yalım: Biz rant değil hizmet için çalışıyoruz

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş’in açıklamalarına yanıt verdi. Başkan Yalım, kendisinin rant değil, hizmet peşinde olduğunu söyledi.

Başkan Yalım: Biz rant değil hizmet için çalışıyoruz
Yayınlama: 04.07.2024
1
A+
A-

Başkan Yalım, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş’in konulara hakim olmadan konuştuğunu ve kendisinin eleştirdiği konuları es geçerek konuyu çarpıttığını, başka konularda asparagaslar üreterek kamuoyunun gündemini meşgul ettiğini söyledi. Başkan Yalım kendisinin rant peşinde değil hizmet peşinde olduğunu ifade etti.

Geçen hafta Uşak Havalimanı’nın stokaj havalimanı olarak düzenlenmesi yönünde açıklamalar yapan ve bu konuda olumlu görüş bildiren Milletvekili Güneş’e yanıt veren Başkan Yalım; Uşak Havalimanı konusunda yaptığı açıklamada alanın yeniden aktif hale getirilmesi ve halkın uçuşlardan faydalanması için ellerinden geleni yapacaklarını söylemişti.

Güneş’in son iddiasına yönelik konuşmasında sırf o dönemde farklı bir partinin milletvekili olduğu için Uşak Belediyesi’nin zaten ticari alan olan arazisinde yapacağı dünya markası bir otel inşaatına ruhsat vermediğini savunan Yalım, kendisini iki yıla yakın bir süre oyaladıklarını, ardından da o dönemde yürütülen Kent Park projesi için malzeme alması şartıyla ruhsatını verdiklerini ileri sürdü.

Yalım, “Sayın Güneş asıl bahsetmesi gereken konulardan sapıp konuyu başka noktalara çekmeye çalışıyor. Ancak maalesef bilgisi olmayan konulardan bahsediyor ve halkımızı yanıltıyor. Ben Uşak Belediyesi’ne geçmiş dönemde yardım ettim, ancak bu yardımı şahsıma yönelik bir rant için yapmadım.'' dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.