Başkan Ünlüce’ye ziyaretler sürüyor

CHP Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Fikriye Söğütlü, ilçe kadın kolları başkanları ve kadın kolları üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Başkan Ünlüce’ye ziyaretler sürüyor
Yayınlama: 18.05.2024
3
A+
A-

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye yönelik hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Ziyaretler kapsamında CHP Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Fikriye Söğütlü, ilçe kadın kolları başkanları ve kadın kolları üyeleri Ünlüce’yi tebrik etti.

Konuklarını Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırlayan Ünlüce, nazik ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Fikriye Söğütlü, Ünlüce’nin Eskişehir’in ilk kadın belediye başkanı olmasının çok gurur verici olduğunu belirterek, “Her zaman kadınlar olarak el ele, kol kola birlikte çalıştık. Kız kardeşleriniz olarak gece gündüz sahada olduk. İktidar oluncaya kadar bu mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz.” dedi.

Başkan Ünlüce de, “Sizler beni hep bağrınıza bastınız. Sizlerin enerjisiyle güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Seçim süresi boyunca büyük bir özveriyle çalıştınız, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Emeklerinizi hiçbir zaman unutmayacağım.” ifadelerini kullandı.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretin sonunda Fikriye Söğütlü, Ayşe Ünlüce’ye ay yıldızlı broş hediye etti. Ziyaret çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.