Başkan Ünlüce’ye CHP Bursa Milletvekili Kayışoğlu ve Başkan Özdemir’den ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti.

Başkan Ünlüce’ye CHP Bursa Milletvekili Kayışoğlu ve Başkan Özdemir’den ziyaret
Yayınlama: 30.05.2024
0
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'ye CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ziyarette bulundu. Ziyarete CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da katıldı.

Ünlüce'ye yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Özdemir, “Bursa'da başka partililer ile politika yaparken Bursalılar artık Eskişehir'e gidiyor diyorduk. Çok güzel bir şehriniz var. Yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi.

Eskişehir'in ilk kadın Büyükşehir Belediye Başkanı olmasından dolayı Ünlüce'yi tebrik eden Milletvekili Kayışoğlu da Başkan Ünlüce'ye görevinde başarılar diledi.

Başkan Ünlüce ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bursa artık kırmızı bir şehir oldu. Bizler görevimizi en iyi şekilde yapabilmek için hep birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.