Başkan Ünlüce, Taşlık Çiftlik Köyü’nü gezdi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Seyitgazi ilçesinde bulunan Taşlık Çiftlik Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Ünlüce, Taşlık Çiftlik Köyü’nü gezdi
Yayınlama: 01.09.2024
1
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Seyitgazi ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü nedeniyle ilçede düzenlenen törenlere katıldı. Törenlere Başkan Ünlüce’nin yanı sıra, Seyitgazi Kaymakamı Recep Ali Çolak, CHP Milletvekili İbrahim Arslan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşma yapan Başkan Ünlüce, “Doğal ve kültürel güzellikleri ile şehrimize değer katan ilçemiz Seyitgazi’nin işgalden kurtuluşunun yıl dönümü kutlu olsun. Bizleri büyük bir ilgi ile karşılayan tüm Seyitgazililere teşekkür ediyorum.” dedi.

Törenlerinde ardından Başkan Ayşe Ünlüce, Seyitgazi Belediyesi’nin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ortaklı BEBKA destekli, bölgedeki turizm faaliyetlerini genişletmek ve tarım turizmini canlandırmak için hayata geçirilen “Taşlık Çiftlik Köy” projesinde incelemelerde bulundu.

Projenin kırsalı güçlendirmek adına büyük önem arz ettiğini belirten Başkan Ayşe Ünlüce, ilçelerin potansiyelini bu tarz projelerle güçlendireceklerini söyledi. Başkan Ünlüce, Taşlık Çiftlik Köyü’n ziyaretçilerine iyi vakit geçirme fırsatı sunduğunu belirterek, vatandaşları köye davet etti.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.