Başkan Ünlüce, Sivrihisar’da

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Sivrihisar Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali’ne katıldı.

Başkan Ünlüce, Sivrihisar’da
Yayınlama: 05.07.2024
3
A+
A-

Sivrihisar Belediyesi tarafından düzenlenen Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali düzenlenen açılış töreniyle başladı.

Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Milletvekili Jale Nur Süllü Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen, Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, Sivrihisar Kaymakamı Hüseyin Sayın, CHP İl Başkanı Talat Yalaz ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Sivrihisar’da gerçekleşen renkli festivalin açılışında konuşan Başkan Ünlüce, “Medeniyetlerin buluşma noktası, Anadolu’nun kalbi, büyük bir tarih ve kültür hazinesi güzel ilçemiz Sivrihisar’da Nasreddin Hoca’nın torunları olarak bir arada olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Çünkü bu kadim topraklar öyle kıymetli ki; yetiştirdiği değerler ile insanlığa her zaman en doğru rehber olmuştur.” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından Türkiye, Meksika, Bulgaristan, Ukrayna ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen dans grupları performanslarını sergiledi.

Başkan Ünlüce ve beraberindeki heyet Ermeni Kilisesi’nde Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gelen sanatçıları ve eserlerini inceledi.

Festival etkinliğinden sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Sivrihisar’a gelerek Ayşe Ünlüce ile ilçeyi gezdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.