Başkan Ünlüce: Sergiye tüm Eskişehirlileri davet ediyorum

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK), açtığı kurslarda 1 yıl boyunca eğitimlere katılan kursiyerlerin emeklerini ”Renklerin Büyüsü Yansımalar” sergisinde bir araya getirdi.

Başkan Ünlüce: Sergiye tüm Eskişehirlileri davet ediyorum
Yayınlama: 28.05.2024
2
A+
A-

Kadınlar ve çocuklar başta olmak üzere tüm Eskişehirlilerin el becerilerini geliştirebilmeleri, kişisel gelişim sağlayabilmeleri ve meslek sahibi olmaları amacıyla kurulan ESMEK’in kursiyerleri, dönem sonu el sanatları karma sergisini ESMEK’in kuruluşunun 23 yılında “Renklerin Büyüsü” temasıyla Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde açtı.

Açılışta konuşan Başkan Ünlüce, “23 yılda 300 binden fazla hemşehrimize dokunan ESMEK artık sanatçılar yetiştiriyor. Hepinizi kutluyorum. 2000’li yılların başında ESMEK’in kurulmasında katkısı olan insanlardan biriydim, bu yüzden bugün benim için daha anlamlı. Yaşam boyu öğrenme kültürünü şehrin bütününe yayma ideali ile hizmet veren ESMEK’ten faydalanan kursiyerlerimizin emekleri ile ortaya çıkan bu muhteşem sergiye tüm Eskişehirlileri davet ediyorum.” dedi.

 

Başkan Ünlüce: Sergiye tüm Eskişehirlileri davet ediyorum


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.