Başkan Ünlüce: Ortak sevdamız Türkiye ve Eskişehir

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Başkan Ünlüce: Ortak sevdamız Türkiye ve Eskişehir
Yayınlama: 10.06.2024
2
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye yönelik hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Ziyaretler kapsamında Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP İl Başkanı Taha Baksan, Günyüzü Belediye Başkanı Hidayet Özmen, BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Tepebaşı Meclis Üyesi Ahmet Ulupınar, BBP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Namık Akdoğan, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hızır Ayık ve partililer Başkan Ünlüce’yi ziyaret etti.

Başkan Ünlüce: Ortak sevdamız Türkiye ve Eskişehir

Konuklarını makamda ağırlayan Başkan Ünlüce ve Destici, ziyaret sonrası belediye binası önünde açıklama yaptı.

Destici, Ünlüce ile birlikte ve dayanışma içinde olduklarında birçok konunun çözümünün daha kolay olacağını belirterek, “Ben de Ankara’da burada üzerimize düşen bir konu varsa hem şahsım hem camiamız olarak memleketimiz için memleketimizin insanı için her zaman destek olmaya gayret göstermeye elimizi taşın altına koymaya hazır olduğumuzu bildirmek istiyorum.” dedi.

Ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Ünlüce de, “Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Destici’yi ağırladık. Tabi gündemimizde öncelikle Eskişehir vardı. Ortak sevdamız her zaman Türkiye ve Eskişehir. Genel ziyaretten ve Eskişehir konularından bahsettik. Tekrar teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.