Başkan Ünlüce, muhtarların taleplerini dinledi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, İnönü ilçesinin mahalle muhtarları ile bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Başkan Ünlüce, muhtarların  taleplerini dinledi
Yayınlama: 12.06.2024
3
A+
A-

İnönü ilçesinde görev yapan muhtarlar Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile Belediye Meclis Salonu’nda bir araya geldi. Ünlüce, 31 Mart yerel seçimlerinde yeni seçilen ve güven tazeleyen muhtarlara hayırlı olsun dileklerini iletti.

Toplantıda Ünlüce’ye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Bükülmez ve ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin İnönü ilçesinde altyapı çalışmalarını tamamlandığını ve üreticiye çeşitli destekler sağlandığını söyleyen Başkan Ünlüce, şu ifadeleri kullandı:

 “İnönü ilçemizde üreticimizin kalkınması için ‘Küçük Çiftçiyi Destekleme Projesi’ kapsamında sıvı gübre desteği verdik. Faaliyet gösteren manda yetiştiricilerine süt sağım makinesi temin ederek, mandacılığın gelişmesi ve meşhur manda yoğurdu, manda kaymağının üretimine yardımcı olmaya çalıştık. İnönü ve kırsaldaki diğer ilçelerimizin her zaman yanlarındayız.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.