Başkan Ünlüce: Kadınların her alanda olması hepimiz için çok gurur verici

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti.

Başkan Ünlüce: Kadınların her alanda olması hepimiz için çok gurur verici
Yayınlama: 28.05.2024
0
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye yönelik hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Ziyaretler kapsamında Denizli Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve İzmir Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Başkan Ünlüce’yi ziyaret etti.

Eskişehir’in ilk kadın belediye başkanı olmasından dolayı Ünlüce’yi tebrik eden Çelik ve Erdoğan, Ünlüce’ye hayırlı olsun dileklerini ilettiler. İlçelerinde yapacakları çalışmaları anlatan başkanlar Eskişehir’in örnek bir şehir olduğunu söyledi.

Başkan Ünlüce de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “31 Mart yerel seçimleri sonrası birçok belediyede kadın başkanlar göreve geldi. Kadınların her alanda olması hepimiz için çok gurur verici. Bizler görevimizi en iyi şekilde yapabilmek için çalışacağız.” dedi.

Birsen Çelik, ilçede kadınların ürettiği havluları hediye ederken, İlkay Girgin Erdoğan’da kadın üreticilerin yaptığı seramik ve broş hediye etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.