Başkan Ünlüce: Eskişehir’in geleceğine birlikte yön vereceğiz

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı, “Katılımcı Yöntemlerle Yürütülen 2025-2029 Stratejik Plan” hazırlık çalışmalarına başladı.

Başkan Ünlüce: Eskişehir’in geleceğine birlikte yön vereceğiz
Yayınlama: 26.06.2024
0
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, stratejik planının vizyonunu şekillendirirken, güçlü ve zayıf yönlerini tespit etmek, hizmetlere yönelik memnuniyet düzeyini ölçmek ve öncelikli yatırım projelerini belirlemek amacıyla geniş bir paydaş kitlesine ulaştı.

Başkan Ünlüce: Eskişehir’in geleceğine birlikte yön vereceğiz

Muhtarlar, meclis üyeleri, vatandaşlara yönelik yapılan anket çalışmaları ve mülakatlar neticesinde yönetişim süreçlerini iyileştirmek ve vatandaşların memnuniyet düzeyini artırmak için önemli veriler elde edildi. Eskişehir sivil katılım görev gücü üyeleri, kamu kurumlarının temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı çalıştay ve toplantılar düzenlendi.

Bu toplantılarda odak grup çalışmaları yöntemiyle katılımcıların görüşleri alındı.

Başkan Ünlüce: Eskişehir’in geleceğine birlikte yön vereceğiz

Engelli bireyler, kadınlar, şehit ve gazi yakınlarına yönelik çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla odak grup çalışmaları gerçekleştirildi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, “Bu çalışmalar katılımcı yönetim anlayışını pekiştirmek ve şehrimizin geleceğini hep birlikte şekillendirmek adına büyük önem taşımaktadır. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi olarak tüm paydaşlarımızla el ele vererek Eskişehir’i daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir ve daha güçlü bir şehir haline getirmek için kararlıyız. Toplumun her kesiminden aldığımız geri bildirimler, planlama  stratejik kararların alınmasında büyük rol oynayacaktı” şeklinde konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.