Başkan Ünlüce, Burhaniye 5. Kitap Fuarı’na katıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, “Bin Yıllık Tarihten, Bin Yıllık Kitaba” temasıyla düzenlenen Burhaniye 5. Kitap Fuarı’na katıldı.

Başkan Ünlüce, Burhaniye 5. Kitap Fuarı’na katıldı
Yayınlama: 25.07.2024
0
A+
A-

“Bin Yıllık Tarihten, Bin Yıllık Kitaba” temasıyla düzenlenen Burhaniye Kitap Fuarı'nın beşincisi edebiyat, sanat, yazarlar, gazeteciler ve siyasilerin katılımı ile kapılarını açtı.

Kitapseverleri beş günlük bir yolculuğa çıkaracak fuar, Grup Duosis’in klasik müzik dinletisi ile etkinliklerine başladı. Başkan Ünlüce ve beraberindekiler ilk olarak Ören’de kamuya kazandırılan rekreasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Ünlüce, Burhaniye 5. Kitap Fuarı’na katıldı

Daha sonra düzenlenen görkemli açılış töreniyle Burhaniye 5. Kitap Fuarı başladı. Fuar alanında stantları tek tek gezen Başkan Ayşe Ünlüce, vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Fuar açılışının ardından “Yerelden İktidara” söyleşisi moderatör ve fuar koordinatörü Sinan Karahan tarafından yapıldı.

Başkan Ünlüce, söyleşide yaptığı konuşmada “Bu yıl yapılan 31 Mart yerel seçimlerinde biz o 25 yıllık Eskişehir'de yaşanan dönüşümün sadece şehircilik anlamında bir dönüşüm olmadığını gördük. Bu dönüşüm sosyal anlamda da, siyasi anlamda da, kültürel anlamda da olmuş ve çok büyük bir oy farkıyla Eskişehir'de seçimlerini kazandık diyebilirim. Tabi ki de her seçim çok zordur ama beklediğimizin de çok çok üstünde oy alarak kazandık.” dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin hafızasını yaşatmak için birçok projeye imza attığını ifade eden Başkan Ünlüce, İpek Böcekçiliğini Geliştirme Projesi hakkında dinleyicileri bilgilendirdi.

Söyleşinin ardından Burhaniye Belediyesi 5. Kitap Fuarı çeşitli etkinliklerle devam etti.

Başkan Ünlüce, Burhaniye 5. Kitap Fuarı’na katıldı


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.