Başkan Ünlüce, bayramlaşma törenine katıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Başkan Ünlüce, bayramlaşma törenine katıldı
Yayınlama: 19.06.2024
3
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Kurban Bayramı'nın dördüncü gününde Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanlığı'nda düzenlenen törene katıldı. Törende CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve partililer yer aldı.

Partililerin Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Ünlüce, “İnançla ve bu güvenle tekrar iktidar yürüyüşünde dört sene sonra ki, belki dört seneye kalmayacak olan bu seçime, hazırlık sürecindeyiz şu anda. Ben o günlerin çok yakın olduğuna inanıyorum. Biz belediyeler olarak çok çalışırsak, partimizde bütün küslüklerin unutulduğu kol kola omuz omuza birlikte geleceğe yürüdüğümüz inançla bağlanırsak, iktidara emin adımlarla yürüyeceğiz. Son seçimde yaşadığımız Eskişehir ittifakına, Türkiye ittifakına güvenerek hep beraber birlikte geleceğe inanarak kazanacağız. Burada sizlerle Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında baba ocağı altında bayramlaşmak çok güzel. Umuyorum nice bayramlara birlikte yol yürürüz ve bu yürüdüğümüz yolda hep beraber oluruz. Bu yolun sonu da iktidara çıkar. Hepinize sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Ünlüce, Kurt ve Talat Yalaz partililerle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.  

 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.