Başkan Tugay: Tarihi bir sorumluluk üstlendik

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP İzmir İl Örgütü tarafından düzenlenen programda parti eğitmenleri ile buluştu.

Başkan Tugay: Tarihi bir sorumluluk üstlendik
Yayınlama: 11.06.2024
2
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun ev sahipliğinde Nefes Restoran'da parti eğitmenleriyle bir araya geldi. Toplantıda 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçları değerlendirildi ve gelecek döneme dair yol haritası şekillendirildi.

Konuşmasında ülkenin içinde bulunduğu durumu da değerlendiren Başkan Tugay, şunları söyledi:

“İnsanlar artık siyasete güvenmez, inanmaz hale geldi. Siyasetçiler de güvenilmez insanlar olarak görülmeye başlandı. Bu ortamda CHP'nin kendisini yenileme, değiştirme çabasını, toplumun bize fırsat verme, kredi açma çabası olarak gördüm. Seçimdeki sonuç net olarak budur. Parti üyeleri olarak, partinin değişik kademelerinde görev alan kişiler olarak üzerimizdeki sorumluluk, tarihi bir sorumluluktur. Ülkeyi içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtarma sorumluluğudur.”

Başkan Tugay: Tarihi bir sorumluluk üstlendik

CHP'yi İzmir'de güçlü yapan unsurun CHP örgütü olduğunu vurgulayan Başkan Tugay, şunları söyledi:

“Bu parti savaş meydanlarında kurulmuştur. Bir kahramanlık destanıyla başlamış bir hikayedir bu. Kimsesizlerin kimsesi olsun, bu ülkeyi karanlıklardan çıkarsın, yukarılara, çok güzel yerlere taşısın diye kurulan Cumhuriyet’in partisiyiz. Cumhuriyet Halk Partisi'ne inanmak ve sevmek için daha fazla neye ihtiyacımız olabilir? Bu partinin temsilcileri olarak her birimiz sosyal adalet istiyoruz, kimse aç kalmasın, açıkta kalmasın istiyoruz. Bu yüzden çok çalışacağız.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.