Başkan Tugay: Şehrimizde daha fazla üretim yapılsın, daha fazla ihracat yapılsın

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi  (İAOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace, İAOSB Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Karabağlı ve iş insanlarıyla bir araya geldi.

Başkan Tugay: Şehrimizde daha fazla üretim yapılsın, daha fazla ihracat yapılsın
Yayınlama: 09.07.2024
2
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Karabağlı ve iş insanlarıyla buluştu.

Başkan Tugay, İzmir’in yatırıma ihtiyaç duyduğunu anlatarak “Şehrimizin sanayicileri ile gurur duyuyorum. Sizlerin daha güzel işler başarmasına şehrimizin ihtiyacı var. İçinde bulunduğumuz bu ekonomik krizden çıkmanın yolu, üretimi artıracak yatırımların önünü açmaktan geçiyor. Yine ihracatı ve istihdamı artırmak da önemli. Bu bilinçle şehrimizde daha fazla üretim yapılsın, daha fazla ihracat yapılsın istiyoruz.” dedi. 

İzmir’de insanların mutlu olması için kentin genel olarak refah düzeyinin, gelirinin yükselmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Tugay, şunları söyledi:

“Sosyal adaleti, toplumun genel olarak daha iyiye gitmesini de düşünerek hizmet etmek istiyorum. Bazı insanlar zengin olsun, toplumun geri kalanı da ne hali varsa görsün diye bir düşünce içerisinde asla değilim. Şehrin genel olarak refah düzeyinin yüksek olması lazım. Onun için elimden geleni yapacağım.” 

Tugay, daha sonra Çiğli Maltepe Mahalle Muhtarı Ramazan Arslan’ı ziyaret etti. Yurttaşlarla bir araya gelen Tugay, vatandaşların taleplerini dinledi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.