Başkan Tugay, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 7’nci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ağırladı.

Başkan Tugay, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi
Yayınlama: 24.07.2024
0
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay, Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ağırladı. 

Görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, “Her belediyenin olduğu gibi İzmir’in de sorunları var. Ama biz Başkan Cemil Tugay’ın var olan sorunları akılcı politikalarla çözeceğine inanıyoruz. Dolayısıyla kendisini tekrar kutluyorum ve görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Başkan Tugay, “ Türkiye’nin sıkıntılarının çok büyük olduğu bir dönemdeyiz. Hepimiz bu sıkıntıların atlatıldığı bir iktidarı hayal ediyoruz. Bizim gözümüzde bu iktidar CHP iktidarıdır. Bu iktidar için bize en çok gereken şey birlik beraberliktir. Eski genel başkan, yeni genel başkanımız, milletvekillerimiz, parti örgütümüz, belediye başkanlarımız, hepimiz birliktelik içinde olmalıyız. O ortak ruhla hareket etmeliyiz. Bunun için ihtiyaç duyduğumuz her şey partimizde var.” diye konuştu.  

Başkan Tugay ayrıca memurların sosyal denge tazminatı konusunda yürüttükleri eylemlilik sürecine de değindi ve şunları söyledi:

“Benim rahatsızlığım, endişem ve değişmesini istediğim konu son Sayıştay incelemesinde konu edilmiş. Yasal üst sınırın üzerine çıkarsanız buradan size zimmet çıkarırız, hakkınızda suç duyurusunda bulunuruz yargısı vardı. Onlar bunu kabul edemeyiz dediler. Buna saygı gösterebiliriz. Ondan sonra teklif edebileceğimiz en yüksek teklifi yaptık. Eylemlilik sürecine girdiler. Eylemlerden bazıları CHP İzmir İl Başkanlığı ve bazıları CHP Genel Merkez’de oldu. CHP Genel Merkez’e konuyu kendileri taşıdılar.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.