Başkan Tugay: Evlerimize iyilik, sevgi, umut götürelim

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, bayramlaşma programına İzmir Büyükşehir Belediyesi Beton ve Asfalt Enerji Üretim ve Dağıtım Tesisleri Su Kanalizasyon Ticaret ve Sanayii A.Ş. (İZBETON) ile devam etti.

Başkan Tugay: Evlerimize iyilik, sevgi, umut götürelim
Yayınlama: 14.06.2024
4
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, bayramlaşmak için İZBETON işçileriyle görüştü.

İZBETON Genel Müdürlüğü’ne gelen Başkan Tugay’ı İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Dr. Zafer Levent Yıldır ile İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Birinci Başkan Vekili Altan İnanç, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılarından Şükran Nurlu, Çağatay Güç, Prof. Dr. Pınar Okyay, İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer ve ESHOT Genel Müdürü Turgay Bozoğlu karşıladı.

Başkan Tugay’ın 58’inci yaş günü nedeniyle pasta getiren işçiler, Tugay’ın doğum gününü kutladı.

Bayramlaşma programında işçilerle yemek yiyen Başkan Tugay, şunları söyledi:

“Sizlerle burada bir masanın etrafında, bu güzel anı paylaşmak benim için onur. Ben ve arkadaşlarım, sizlere patronluk yapmak için, amirlik yapmak için değil yol arkadaşlığı yapmak için bu görevlere geldik. Bunu lütfen unutmayın. Biz sadece bu görevin onurunun peşindeyiz. Hep beraber en kısa zamanda her türlü sıkıntıdan çıkarak, mutluluğu, iyiliği paylaştığımız, başarıyı paylaştığımız o güzel günlere birlikte erişeceğiz. Yüreğimiz umut dolu olsun. Evlerimize iyilik, sevgi, umut götürelim.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.