Başkan Tugay: “Biz bütün Makedonya ile kardeşiz”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’nden gelen heyeti makamında ağırladı.

Başkan Tugay: “Biz bütün Makedonya ile kardeşiz”
Yayınlama: 17.05.2024
0
A+
A-

Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği (MAK-GÖÇ) aracılığıyla Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’nden gelen Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Di̇aspora i̇le İş Bi̇rli̇ği̇ Ulusal Koordi̇natörü Faton Asani, Çaşka Belediye Başkanı Goran Stojanovski, Kriva Palanka Belediye Başkanı Sasko Mitovski ve beraberlerindeki heyet İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı ziyaret etti.

İkili ilişkileri pekiştirmek istediklerini ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, “Makedonya güzellikleri olan bir ülke, her köşesinde görülmesi gereken çok değer var. Biz bütün Makedonya ile kardeşiz” ifadelerini kullandı.

K. Makedonya Cumhuriyeti Di̇aspora i̇le İş Bi̇rli̇ği̇ Ulusal Koordi̇natörü Faton Asani, karşılıklı olarak iş birliklerine hazır olduklarını ifade etti. Çaşka Belediye Başkanı Goran Stojanovski, “Başarınızı kutlamak için geldik. Bu kadar büyük bir görevde dostumuzun olması gurur verici” dedi. Kriva Palanka Belediye Başkanı Sasko Mitovski ise, “En büyük dileğim görevinizin size şans getirmesi. Başarılı olmanızı diliyorum” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.