Başkan Şahin, “Drift Alanı” projesini yerinde inceledi

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin 60 dönüm alan üzerine inşa edilecek olan “Drift Alanı” projesini yerinde inceledi.

Başkan Şahin, “Drift Alanı” projesini yerinde inceledi
Yayınlama: 26.08.2024
1
A+
A-

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin 60 dönüm alan üzerine inşa edilecek olan “Drift Alanı” projesini yerinde inceledi. 20 dönümü drift alanı olarak kullanılacak arazide tesviye (düzeltme) çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu söyleyen yetkililer, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun Kasım ayında gerçekleştireceği yarışlara ev sahipliği yapmak için çalışmalarını hızlandırdı. Asfaltlama çalışmalarının başlaması için hazır hale gelen pist alanı yapımına, tribünlerle ve idari binaların yapımıyla devam edilecek.

Proje kapsamında içinde havuz, halı saha ve atıcılık alanı gibi birçok faaliyet alanı ile hizmet verecek drift alanı işletmesinin Mamak Belediyesi tarafından yapılacağının altını çizen Başkan Şahin, alanda ulusal güvenlik standartlarına uygun tedbirlerin alınacağını belirtti.

Şahin, yöresel lezzetler fuarı ve satış birimleriyle bir yaşam alanı olacak projenin bölge halkının tüm ihtiyaçlarını karşılayacağını ve bölge halkı için istihdam yaratacağını da sözlerine ekledi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.