Başkan Özer’e ”Fahri Hemşehrilik Beratı” verildi

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’e Ardahan’da düzenlenen 23. Ulusal Göle Kültür ve Kaşar Festivali’nde ‘Fahri Hemşehrilik Beratı’ verildi.

Başkan Özer’e ”Fahri Hemşehrilik Beratı” verildi
Yayınlama: 28.07.2024
1
A+
A-

Esenyurt Belediyesinin kardeş belediye olarak yer aldığı festivalde, Başkan Özer’e ''Fahri Hemşehrilik Beratı'' verildi.

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Göle Belediyesinin daveti üzerine gittiği Doğu Anadolu Bölgesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Özer, ilk olarak DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın vefat eden annesi İpek Bakırhan’ın taziyesine katılarak başsağlığı dileklerinde bulundu. 

Özer, Doğu Anadolu gezisinin ikinci gününde Esenyurt’tan Ardahan’a giden heyet ve Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir ile birlikte Ardahan Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde kahvaltı programında buluştu.

Göle Yaylası’nda yapılan 23. Ulusal Göle Kültür ve Kaşar Festivali'ne katılan Başkan Özer, folklor ekibinin Kafkas gösterisini izledi. Esenyurt Belediyesi'nin, kardeş belediye olarak yer aldığı festivalde Göleliler Prof. Özer’e Fahri Hemşehrilik Beratı verdi.

Yöresel lezzetlerin yanında çeşitli gösterilerin de sergilendiği festivalde, Esenyurt Belediyesi ile Göle Belediyesi arasında kardeş belediye protokolü imzalandı.

Başkan Özer, etkinlikte yaptığı konuşmada “Bu güzel festivalde İstanbul’dan Göle’ye bir kardeşlik köprüsü kurarak bizi buraya davet eden Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak ve heyetine teşekkür ediyorum. Festivaller, basit bir eğlence yeri değildir. Biz bir araya geldiğimizde bir duygudaşlık yaşadığımızda o zaman gerçek anlamda bir toplum oluruz. Bu etkinliği, bu gönül köprüsünü bir hizmet köprüsü haline getireceğiz.” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.