Başkan Özer, zabıta ekipleri ve güvenlik görevlileriyle bir araya geldi

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, belediye bünyesinde görevli güvenlik personeli ve zabıta ekipleri ile bir araya geldi.

Başkan Özer, zabıta ekipleri ve güvenlik görevlileriyle bir araya geldi
Yayınlama: 12.06.2024
2
A+
A-

Esenyurt Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa zabıta ekipleri, güvenlik görevlileri ve birim temsilcileri katıldı.

Personele, Esenyurt’a ve Esenyurt halkına sahip çıkmaları gerektiğini önemle vurgulayan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, “Bana göre zabıta belediyelerin en önemli kurumlarından biri. Bir belediyenin de dışarıya açılan penceresi, kapısı, gözleri, yüzü zabıtadır. Çünkü insanlar belediye binasına her gün gelmiyor ve her gün bir hizmet almıyor olabilirler ama her gün zabıtayı görürler. Dolayısıyla zabıtası başarılıysa bir belediye başarılıdır, zabıtası başarısız ise bir belediye de başarısızdır. Çünkü kurumun eli, ayağı, gözü zabıtadır.” dedi.

Zabıta ve güvenlik personeline emniyet ile işbirliği içinde çalışmaları gerektiğini söyleyen Başkan Özer, “Sizin yaptığınız görev, çok onurlu bir görev. Siz şehre hizmet ediyorsunuz. Bu şehir güvenli olsun, temiz olsun, düzenli olsun, kavga gürültü olmasın, herkes akşam evine gitsin, yatağında huzurla yatsın diye varsınız. Bu nedenle çok kıymetli bir iş yapıyorsunuz. Bunu farkında olarak görevinizi yapın. Bunun gururunu, onurunu hissederek yapın. Üzerinizdeki elbisenin şerefi var, bunu bilerek taşıyın. Esenyurt'u size emanet ediyorum.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.