Başkan Özer: Esenyurt’u 21. yüzyıla yakışır bir şehir haline getireceğiz

Esenyurt’ta gün boyu devam eden 19 Mayıs kutlamaları Gençlik Etkinliği ile sona erdi.

Başkan Özer: Esenyurt’u 21. yüzyıla yakışır bir şehir haline getireceğiz
Yayınlama: 20.05.2024
0
A+
A-

Esenyurt Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yıldönümü dolayısıyla Gençlik Etkinliği düzenledi. Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan etkinliklerde ilk olarak ilçedeki gençler sahnede yeteneklerini sergiledi.

Ardından bando konserinin yapıldığı etkinlikte, DJ performansı ile devam etti. Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in de katıldığı kutlamalarda, Eski Belediye Bahçesi’nden Cumhuriyet Meydanı’na bayraklar ve meşaleler ile bando takımının çaldığı marşlar eşliğinde kortej yürüyüşü gerçekleşti.

Belediyenin halk oyunları kursiyerlerinin hazırladığı zeybek gösterisi ile devam eden etkinliklerde yerel müzik grubu Omega ve Hayalcash sahne aldı.  

Esenyurt'u 21. yüzyıla yakışan bir şehr haline getireceklerini söyleyen Başkan Özer, “Esenyurt'u 21. yüzyıla yakışır bir şehir haline getireceğiz. Temiz, ulaşılabilir, yeşil, alt yapı ve üst yapı sorunları çözülmüş, kültürün, sanatın, sporun başkenti olmuş bir Esenyurt… Aynı zamanda sosyal belediyeciliğin kalbi bir Esenyurt… Bunu sizlerle beraber yapacağız.'' diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.