Başkan Özer: Ben kişinin işine, liyakatine ve ehliyetine bakarım

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Esenyurt Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nda, AK Parti Meclis Üyesi Togay Çoban’ın iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Özer: Ben kişinin işine, liyakatine ve ehliyetine bakarım
Yayınlama: 07.06.2024
3
A+
A-

Başkan Özer, 2 tane danışmanı olduğunu belirterek, ''AK Parti döneminde belediyede 43 danışman ile çalışılmış. 43 danışman çalıştıranlar bana 2 tane danışmanın hesabını soramaz. Önce dönüp kendi tarihinize bakın.'' dedi.

''Yalanlar ve dedikodularla mı biz burada iş yapacağız.'' diyen Özer, ne kız kardeşinin, ne de çocuklarının burada olmadığını ifade ederek, şöyle devam etti:

''Hiç kimse burada değil. Yalnızca kayınbiraderim burada. O da kayınbiraderim olduğu için değil, üniversite genel sekreterliği yapmış, hastane başmüdürlüğü yapmış, o alanda katkıda bulunmaya çalışıyor. Çalışanlara da AK Partili ya da CHP’li diye bakmam. Ben kişinin işine, liyakatine ve ehliyetine bakarım. İyi iş yapan adama benim ihtiyacım var, kim olursa olsun. Sonuçta vatandaş bizim yaptığımız işe bakar. Bu nedenle bir takım bilgileri test edin gelip öyle konuşun.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.