Başkan Özer: Belediye başkanları olarak halkın parasıyla halka hizmet eden kişileriz

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, ilçede yaptığı hizmetleri düzenlenen ‘Esenyurt’ta 100 Gün’ tanıtım programında kamuoyu ile paylaştı.

Başkan Özer: Belediye başkanları olarak halkın parasıyla halka hizmet eden kişileriz
Yayınlama: 16.07.2024
0
A+
A-

Esenyurt Belediye Başkanı Özer, göreve geldiği günden bu yana kente kazandırdığı, yapımı devam eden ve projelendirilen çalışmaları “Esenyurt’ta 100 Gün” tanıtım programında kentin paydaşlarına anlattı.

Başkan Özer, ilçede ilk 100 günde yapılan hizmetlerin yer aldığı sinevizyon gösterisi ile başlayan programda bir sunum gerçekleştirdi. Katılımcıları yaptığı çalışmalarla ilgili bilgilendiren Özer, “Nihai hedefimiz; güçlü yanlarımızı geliştirip Esenyurt üzerindeki negatif algıyı ortadan kaldırarak barış ve kardeşlik şehrini birlikte inşa etmektir.” diye konuştu.

Yaptığı ve yapacağı çalışmalarla ilgili düzenli periyotlarla halka hesap vereceğini açıklayan Başkan Özer şunları söyledi:

“Bana göre siyasetçi halkına hesap veren kişidir. Demokrasiyi otokrasiden ayıran çok ince bir nokta var. O da şu; Otokraside kim ne yaparsa yanına kar kalır, asla hesap vermez. Ama demokrasi hesap verme rejimidir. Biz belediye başkanları olarak halkın parasıyla halka hizmet eden kişileriz. Halkın, kendi parasıyla ne yapıldığını bilmesi lazım. O nedenle bu tarzımızı 5 yıl boyunca sürdüreceğiz.”

Başkan Özer hedeflerini ise şöyle sıraladı: “Bizim Esenyurt için en önemli hedefimiz; barış ve kardeşlik kenti Esenyurt. Bu hedef sadece Esenyurt için değil bütün belediyelerimiz için, İstanbulumuz için, Türkiyemiz için de çok elzem bir hedef. Hedefimiz; sosyal belediyeciliğin kalbi Esenyurt, beşincisi; lojistik, sanayi ve ticaret üssü Esenyurt. Altıncı hedefimiz; imar sorunları, planlama sorunları çözülmüş bir Esenyurt.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.