Başkan Özdemir, “Örnekköy Projesi” için vatandaşlarla buluştu

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, ziyaret ettiği Ayvaköy’de, mahalle sakinlerine kırsalda turizmi geliştirip, cazibe merkezi oluşturma amacıyla hayata geçirilecek olan Örnekköy Projesi’ni açıkladı.

Başkan Özdemir, “Örnekköy Projesi” için vatandaşlarla buluştu
Yayınlama: 16.08.2024
2
A+
A-

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Örnekköy Projesi için mahalle sakinleri ile görüş alışverişinde bulunmak üzere Ayvaköy Mahallesi’ni ziyaret etti. Özdemir’e Başkan Yardımcıları Okan Şahin, Serpil Altun, Tezcan Öztürk, Şirin Biçer, Zerrin Güleş ve Emre Karagöz’ün yanı sıra ilgili müdürler de eşlik etti.

Ayvaköy Mahalle Muhtarı Hüseyin Odman ve mahalle sakinlerinin de hazır bulunduğu görüşmede kırsal mahallenin nasıl güzelleştirileceğine ilişkin değerlendirme yapıldı. Başkan Özdemir, proje süreci ve hedefleri hakkında mahalle sakinlerine açıklamalarda bulundu. 

Örnekköy Projesi için planlanan çalışmalar ve uygulama aşamaları hakkında da bilgi veren Özdemir, mahalle sakinlerinin öneri ve eleştirilerini dinledi. Görüşmede spor tesisi, çok amaçlı salon, turizm yatırımları ve mağara turizminin geliştirilmesi konuları da ele alındı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.