Başkan Özdemir: Nilüfer’de ayrım yapmadan, herkesin belediye başkanı olacağım

Nilüfer’deki 64 mahalle muhtarıyla ilk buluşmasını gerçekleştiren Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, yeni dönemdeki yönetim ve hizmet anlayışını paylaştı.

Başkan Özdemir: Nilüfer’de ayrım yapmadan, herkesin belediye başkanı olacağım
Yayınlama: 16.05.2024
3
A+
A-

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, göreve başlamasının ardından Nilüfer’deki 64 mahalle muhtarıyla ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Nilüfer Belediyesi Nikahevi’nde yer alan salonda gerçekleşen toplantıda Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları da tam kadro olarak yer aldı. 

Nilüfer’deki Mahalle Komiteleri’nin değerli bir oluşum olduğunu ifade eden Başkan Özdemir, bu yapıyı güçlendireceklerini söyledi.

Başkan Özdemir, “Geçmiş belediye başkanlarımız Nilüfer’de katılımcılığı artırıcı çalışmalar yapmış, Nilüfer’i ve demokrasi geleneğini geliştirmişler. Mahalle Komiteleri’ni güçlendirmeliyiz. İki başlılık yaratmadan, yolumuza devam edeceğiz..” dedi.

Belediye başkanlığının gücünü, muhtarlar ve diğer paydaşlarla paylaşacaklarını vurgulayan, Başkan Şadi Özdemir, Nilüfer’de 5 yıllık stratejik planı katılımcı bir anlayışla yapacaklarını belirtti.

Başkan Özdemir, “Bütün risk ve sorunlara hakimiz. Hepsiyle ilgili planlarımız var. Açık, samimi, dürüst olacağız. Kamucuyuz, kamu çıkarını koruruz ve kamu için faydalı şeyler yaparız. Sizler için mahalleleriniz için faydalı olacak her şeyde varız. Bazen farkında olmadan hata yapabiliriz. Ama bilerek adaletsizlik yapmayız, kimseyi ayırmayız. 500 bini aşkın nüfuslu Nilüfer’de ayrım yapmadan, herkesin belediye başkanı olacağım.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.