Başkan Özdemir, çocuklarla spor yaptı

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Tam Gün Spor Okulları’nda eğitim alan çocuklarla bir araya gelip, güne spor yaparak başladı.

Başkan Özdemir, çocuklarla spor yaptı
Yayınlama: 01.08.2024
1
A+
A-

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor Kulübü iş birliği ile düzenlenen Tam Gün Spor Okulları çocuklara yaz tatilini verimli geçirme imkanı sunuyor. Yaz boyunca üç haftalık periyotlar halinde devam eden Tam Gün Spor Okulları’nda çocuklar, farklı spor dallarında uzman eğitmenler eşliğinde temel eğitim alıyor.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or, Altınşehir Gençlik Merkezi’ndeki Tam Gün Spor Okulları’nı ziyaret ederek, çocuklarla vakit geçirdi. Başkan Özdemir, ardından tenis, futbol voleybol gibi spor dallarında eğitim alan minik sporcuların antrenmanlarına da dahil oldu.

Başkan Özdemir, çocukların yaz tatillerini verimli geçirmesi için spor ve sanatla dolu farklı etkinlik programları hazırladıklarını belirterek, “Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde eğitim alan çocuklarımız erken yaşta farklı spor dalları ile tanışıyor. Sosyalleşen çocuklarımızın iletişim becerileri artıyor.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.