Başkan Öntürk, belediye personeliyle bayramlaştı

Hatay, 15 Haziran (Hibya) – Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, bayramlaşma dolayısıyla Antakya’da HBB Yerleşkesi Amfi Tiyatro’da İskenderun’da ise HBB Yerleşkesi Alanı’nda Büyükşehir personelleriyle bir araya geldi.

Başkan Öntürk, belediye personeliyle bayramlaştı
Yayınlama: 15.06.2024
2
A+
A-

Bayramlaşma töreninde konuşma yapan Başkan Mehmet Öntürk, personellerin özlük hakları, Hatay’ın ve Büyükşehir Belediyesinin mevcut durumu üzerine açıklamalar yaptı.

Hatay’ın 6 Şubat’ta yaşadığı felaketle çok büyük yaralar aldığını hatırlatan Başkan Öntürk, şehrin geleceği ve demografik yapısının korunması için kendilerine büyük görevler düştüğünü vurguladı.

Başkan Öntürk, belediye personeliyle bayramlaştı

Göreve geldikleri iki aylık süreç içerisinde var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Başkan Öntürk, “Sistem olarak hiç bugünün çağına uymayan bir belediye ile karşı karşıya kaldık. Önümüzdeki süreçte sistemi oturtup bu şehre hep beraber hizmet edeceğiz. Çünkü tek derdimiz şehrin ayağa kalkması, insanlarımızın bir an önce evine dönmesi, yaşanabilir bir şehirde güzel bir şekilde geleceğini kurması ve yaşamasıdır. Hatay, tüm medeniyetlerin bir arada yaşadığı ve demografik yapısının asla ve asla bozulmaması gereken bir şehirdir.” dedi.

Siyasi bir çıkar elde etme amacı taşımadan şehrin genel sıkıntılarını çözmek amacıyla büyük bir mücadele verdiklerini belirten Başkan Öntürk, bu konuda gece gündüz çalıştıklarını aktararak herkesin de ‘Bu şehrin sahibiyim.’ düşüncesiyle aynı özveri, gayreti göstermesi ve aynı mücadeleyi vermesi gerektiğini iletti.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.