Başkan Mutlu: Tüm vatandaşlarımızı sosyal tesislerimize çaya bekliyoruz

Bayrampaşa Belediyesi, sosyal tesislerini baştan sona yenilenileyerek, çayı 10 TL’den 3 TL’ye düşürdü.

Başkan Mutlu: Tüm vatandaşlarımızı sosyal tesislerimize çaya bekliyoruz
Yayınlama: 16.07.2024
0
A+
A-

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, sosyal tesislerde de kapsamlı bir dönüşüm yaptı. Çalışmalar kapsamında, bundan sonra Mis’s Kafe adıyla hizmet verecek sosyal tesisler baştan sona yenilenirken, çay 10 TL’den 3 TL’ye düşürüldü.

Bayrampaşalı’ları mutlu etmeyi vadettiklerini belirten Başkan Mutlu, “Biz Bayrampaşalı’yız, Bayrampaşa’ya sevdalıyız. Bayrampaşa’mızdaki 300 bin insanımızı mutlu edecek adımlar atmaya ve projelerimizi hayata geçirmeye kararlıyız. Çünkü bizim işimiz gücümüz Bayrampaşa. Yerinde Hizmet projesi kapsamında Bayrampaşa’mızı karış karış gezerek komşularımızın sorunlarını çözerken, şimdi de sosyal tesislerimizi baştan başa yeniliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı, yenileyerek modern bir görünüme kavuşturduğumuz ve Mis’s Kafe adını verdiğimiz sosyal tesislerimize çaya bekliyoruz” dedi.

Belediyenin Fatih Parkı’nda (Orta Mahalle), İsmetpaşa Parkı’nda (İsmetpaşa Mahallesi), Millet Bahçesinde (Kartaltepe Mahallesi) ve Arda Turan Spor Tesisleri’nde (Altıntepsi Mahallesi) olmak üzere toplam 4 sosyal tesisi bulunuyor. Yapılan yenileme çalışmaları sonrası Bayrampaşa Belediyesi’nin uhdesinde bulunan sosyal tesislerin bundan sonra Mis’s Kafe adıyla hizmet vereceği açıklandı. Orta, Kartaltepe ve Altıntepsi mahallelerindeki sosyal tesislerde yenileme çalışmalarının devam ettiği belirtildi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.