Başkan Kuş: Vatandaşımızın memnuniyeti bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor

Şanlıurfa, 20 Ağustos (Hibya) – Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyüpkent Mahallesi’ni ziyaret ederek, inceleme yaptı.

Başkan Kuş: Vatandaşımızın memnuniyeti bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor
Yayınlama: 20.08.2024
2
A+
A-

Eyyübiye Belediye Başkanı Kuş, başkan yardımcıları Necmeddin Sağlam, Mehmet Elgün ve meclis üyeleriyle birlikte Eyyüpkent Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette muhtar Yakup Turgut ile mahallede yapılan çalışmaları değerlendirerek, doğalgaz şebeke tesisi sonrası sokaklarda devam üstyapı düzenlemelerini yerinde inceledi.

Mahallede, doğalgaz şebeke tesisi sonrası başlayan sokak düzenleme çalışmalarını ve gelecekteki projelerinde masaya yatırıldığı ziyarette konuşan Başkan Kuş, tüm mahallelerin sorunlarını ve taleplerini yerinde tespit ettiklerini, halkın yaşam kalitesini artırmanın temel amaçları olduğunu söyledi.

Başkan Kuş, muhtarlık ziyaretinin ardından mahallede doğalgaz tesisi tamamlanan sokaklarda devam eden üstyapı yenileme çalışmalarını inceleyerek, doğalgaz, elektrik, su ve kanalizasyon gibi altyapı çalışmaları tamamlanan tüm sokakları yenilediklerini ve Eyyüpkent’teki çalışmaların da kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

Belediye olarak yaz-kış demeden çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Kuş, Eyyüpkent Mahallesi’nde devam eden çalışmaların vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandığını dile getirerek, “Vatandaşımızın memnuniyeti bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.

 

B
aşkan Kuş, Eyyübiye ilçesinin altyapıyla ilgili büyük sorunları olduğunu ve her dönem bu sıkıntılara neşter vurduklarını kaydederek, şunları söyledi:

“2019 yılında Eyyübiyeli kardeşlerimize doğalgaz sözümüz vardı. An itibariyle ilçemizin yüzde 65-70’ini doğalgaza kavuşturduk. Doğalgaz çalışmalarından kaynaklanan yol tahribatları oluşuyor. Şu anda ekiplerimiz de hızlı bir şekilde tadilatları yerine getirip, vatandaşlarımızın sıkıntısını çözüyorlar.”

Başkan Kuş, 2024 yılı başından bu yana Eyyübiye genelinde 170 bin metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdiklerini, yılsonuna kadar 140 bin metrekare daha yol çalışması yapmayı planladıklarını ifade etti.

Halen doğalgaz ulaşmamış mahalleler için de AKSA Şanlıurfa Doğalgaz ile de istişarelerini gerçekleştirdiklerini belirten Kuş, bu mahallelere de 2025 yılı başlarında doğalgaz için ilk kazmayı vuracaklarını söyledi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.