Başkan Kuş: Batıkent sakinlerine yarı olimpik yüzme havuzu sözünü veriyorum

Şanlıurfa, 27 Ağustos (Hibya) – Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, devasa parklar, aile otağı, spor alanları, botanik park, eğitim otağı, tenis kortu ve çok amaçlı salona ilave olarak, Batıkent Mahallesi’ne bir de yarı olimpik yüzme havuzu kazandıracaklarının sözünü verdi.

Başkan Kuş: Batıkent sakinlerine yarı olimpik yüzme havuzu sözünü veriyorum
Yayınlama: 27.08.2024
0
A+
A-

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, belediye meclis başkanvekili Abdullah Samak ile birlikte Batıkent Mahallesi’ni ziyaret etti.

Muhtar Halil Kaya ile mahallenin ihtiyaçlarını istişare ettikten sonra Botanik Park’a geçen Başkan Kuş ve beraberindekiler, buradaki düzenlemeleri inceledi. Şanlıurfa’da bir ilk olan ve yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Botanik Park’ta yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Kuş, aynı park içerisinde yapımı tamamlanan eğitim otağının da 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla hizmete sunulacağını söyledi.

Botanik Park, eğitim otağı, tenis kortu ve çok amaçlı salonun açılışını Batıkent sakinleriyle birlikte yapacaklarını ifade eden Başkan Kuş, “Şanlıurfa’da bir ilk olması nedeniyle Botanik Park bizim için çok önemli. Buraya sadece Eyyübiyelileri değil, Haliliye’de ve Karaköprü’de yaşayan kardeşlerimi de buraya davet ediyorum, onları burada ağırlamak bizim için bir onur ve şereftir” dedi.

Başkan Kuş: Batıkent sakinlerine yarı olimpik yüzme havuzu sözünü veriyorum

Şanlıurfa’da bir ilk olan Botanik Parkı’nın mahallelerinde yapılmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirten Batıkent Mahalle Muhtarı Halil Kaya ise, buradaki muhteşem parkın yanı sıra eğitim otağının da önemli bir işlev yükleneceğini belirtti. Botanik Park sayesinde mahallenin hareketinin artığını ifade eden Muhtar Kaya, “Evlenecek çiftler gelip burada fotoğraf çektiriyor, mahallemizi görmüş oluyorlar. Zaten mahallemiz Eyyübiye için örnek mahalledir. Botanik Park ile birlikte çok güzel oldu. Başkanıma ve tüm ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Kuş da “Batıkent Mahallemiz bizim için çok kıymetli. Muhtarımız da göreve geldiği günden bu yana mahallesine hangi hizmetleri kazandıracağının mücadelesini veriyor. Biz de buna şahidiz. Biz de burada yüzme havuzunun eksikliğini biliyoruz. Burada, muhtarımın huzurunda tüm Batıkent sakinlerine yarı olimpik yüzme havuzu sözünü veriyorum. İnşallah önümüzdeki yıllar içerisinde yarı olimpik yüzme havuzumuzun temelini hep birlikte atacağız. Şimdiden hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.