Başkan Karalar’a 5 Ocak Adana Rotary Kulübü’nden ödül

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 5 Ocak Adana Rotary Kulübü tarafından Adana’ya Değer Katan En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı Ödülü’ne layık görüldü.

Başkan Karalar’a 5 Ocak Adana Rotary Kulübü’nden ödül
Yayınlama: 30.05.2024
4
A+
A-

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Adana 5 Ocak Rotary Kulübü Başkanı Can Okumuş, üzerinde; “Adana’ya yapmış olduğunuz hizmetlerden Adana ekonomisine, şehrimizin tanıtımına yapmış olduğunuz çok değerli katkılarınızdan dolayı; Adana 5 Ocak Rotary Kulübü olarak Adana’ya değer katan en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı Ödülü’nün tarafınıza sunmaktan onur duyarız” yazılı plaketi Başkan Zeydan Karalar’a takdim etti.

Başkan Karalar, Seyhan Belediye Başkanlığı’ndan bu yana Rotaryanlarla iş birliği yaparak güzel işlere imza attıklarını belirterek, “Halkımıza hizmet için iş birliğine devam edeceğiz. Adana Büyükşehir Belediyesi olarak geride kalan dönemde çok zor şartlara rağmen çok önemli hizmetleri hayata geçirdik. Bundan sonra da halkımıza daha fazla hizmet edeceğiz. Bu ödüle layık görülmek benim için bir onur ve kıymetini bileceğim” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.