Başkan Göksu’dan “Çocuk Köyü” müjdesi

ESGEV öğrencileri, yılsonu gösterisinde yeteneklerini sergiledi. Kapanış programına katılan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, annelere “Çocuk Köyü” müjdesi verdi.

Başkan Göksu’dan “Çocuk Köyü” müjdesi
Yayınlama: 03.06.2024
0
A+
A-

Esenler Belediyesi Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evleri’nde yılsonu heyecanı yaşandı. 2023- 2024 eğitim öğretim yılının kapanış programı Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlendi. Kudüs'te yaşanan insanlık dramına vurgu yapılan programda minikler hünerlerini sergiledi.

‘Çocuklarımız ne olmak istiyorlarsa, varmak istedikleri menzilleri neyse o menzillerine ulaşmak için ayaklarının altına köprü olmaya hazırız’ diyerek annelere seslenen Göksu, çocuklar için hayata geçireceği yeni projesini şu sözlerle anlattı:

“Anneleri çok yakından ilgilendiren bir projemiz var. Yaklaşık 40 bin metre kare üzerine bir ‘Çocuk Köyü’ inşa ediyoruz. Bu çocuk köyünde anneler, çocuklarıyla doğanın kendisine sunmuş olduğu imkanları ve fırsatları görebilecek. İkinci bir çocuk köyünü de ‘Teknoköy’ şeklinde kuruyoruz. Bizim çocuklarımız insanlığın geleceğidir. Sadece bizim ailelerimiz ve şehirlerimiz için değil tüm insanlık için kıymetli. Şunu çok iyi biliyoruz ki Dünya’nın çivisi çıktı. Bu çiviyi yeniden yerine koyacak, adaleti, merhameti vicdanı insanlıkla onuruyla yeryüzüne haykıracak tek nesil bu toprakların çocukları olacaktır. Onun için de biz çocuklarımıza emek vermeyi en önemli tarihi görevimiz olarak görüyoruz. Sizler çocuklarınıza hangi hassasiyetle emek gösteriyorsanız biz de Esenler Belediyesi olarak aynı hassasiyetle çocuklarınızın geleceğini inşa etmek üzere çalışmalar yapıyoruz.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.