Başkan Eşki’den 9 Eylül kutlamalarına davet

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki Bornovalıları, 9 Eylül 1922 sabahı İzmir’e giren Türk Ordusu’nu izlediği Belkahve’de gerçekleştirilecek İzmir’in kurtuluşunun 102. Yılı törenlerine davet etti.

Başkan Eşki’den 9 Eylül kutlamalarına davet
Yayınlama: 08.09.2024
2
A+
A-

Büyük Önder’in “Bu şehre bir şey olacak diye çok korktum” sözünü söylediği noktada 9 Eylül sabahı saat 10.00’da gerçekleştirilecek törende şiir dinletileri, zeybek ve dans gösterileri ile Kadın Ritm Grubu da performans sergileyecek.

Başkan Eşki, İzmir’in kurtuluşuna tanıklık eden Belkahve’nin, bağımsızlık mücadelemizdeki rolünün büyüklüğünü vurgularken, Bornova’nın da Kurtuluş Savaşı’ndaki kahramanlık destanının yazıldığı önemli noktalardan biri olduğunu belirtti.

Başkan Eşki, “Atatürk’ün bu kutlu topraklarda verdiği mücadeleyi anmak ve ona olan minnetimizi ifade etmek için tüm hemşehrilerimizi törenlerimize bekliyoruz. Bu özel günde hep birlikte Kurtuluş Savaşı’mızın ruhunu yeniden canlandıracağız ve büyük önderimiz Atatürk’ü anacağız. Bu birlik ve beraberlik duygusuyla törenimize katılımınız bizler için çok değerli” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.