Başkan Eşki: Diyalog ve birlikte çalışmak topluma hizmetin anahtarıdır

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu (EKAF) tarafından 151’incisi düzenlenen “Gönül Sofraları” buluşmasına katıldı.

Başkan Eşki: Diyalog ve birlikte çalışmak topluma hizmetin anahtarıdır
Yayınlama: 06.10.2024
0
A+
A-

Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu (EKAF) tarafından düzenlenen “Gönül Sofraları” buluşmasının 151.’si Bornova’da gerçekleşti.

Bir otelde düzenlenen organizasyona Bornova Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın’ın yanı sıra çeşitli ilçelerden meclis üyeleri, muhtarlar ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda dernek katıldı.

Etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları verilirken, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, topluma hizmette diyalog ve iş birliğinin önemini vurguladı.

Başkan Eşki: Diyalog ve birlikte çalışmak topluma hizmetin anahtarıdır

Başkan Ekşi, toplantıda yaptığı konuşmada topluma hizmetin en temel gerekliliğinin diyalog olduğunu belirtti.

Siyasi söylemleri bir kenara bırakmanın önemine değinen Eşki, “Hiçbir siyasi söylem olmadan, her renkten insanın bir araya gelmesi başlı başına çok kıymetli. Siyaset yapma amacımız, topluma hizmet etmektir ve bu hizmeti sunabilmek için diyalog kurmak zorundayız. Yönetici olarak birbirimizle kavga etmeden, diplomasi kapılarını açık tutarak toplumun sorunlarına çözüm bulmalıyız.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.