Başkan Ertaş, sokak köpeği sahiplendi

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, sahipsiz bir sokak köpeğini sahiplenerek belediye binası önüne koydurduğu kulübede bakmaya başladı.

Başkan Ertaş, sokak köpeği sahiplendi
Yayınlama: 01.08.2024
0
A+
A-

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni 2 ay sonra hizmete açacaklarını belirterek, sahipsiz bir sokak köpeğini sahiplendi. Başkan Ertaş’ın sahiplendiği ve “Zeytin” ismi verilen köpek için belediye hizmet binası önüne kulübe konuldu.

Zeytin’in artık kendileriyle birlikte olduğunu söyleyen Başkan Ertaş, “Zeytin, Edremit Belediyemizde bizimle birlikte yaşayacak bir dostumuz oldu. Onun bakımını yapacağız, karnını doyuracağız ve sokakta yaşayan dostlarımıza, canlarımıza bakışımızı Zeytin'le birlikte tüm Edremit’e, Balıkesir’e ve Türkiye’mize duyuracağız.” dedi.

Başkan Ertaş, sokaktaki sahipsiz hayvanlara karşı daha hassas olacaklarını vurgulayarak, “Edremit'in zeytininin siyah olmasından dolayı arkadaşlarımız bu köpeğe Zeytin ismini uygun gördüler. Gerçekten de ismine yakıştı. Siyah zeytin ve Edremit’in başlıca bilinirliği yüksek olan zeytinimizin ismi olması dolayısıyla bu ismi uygun bulduk.” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.