Başkan Ertaş, basın mensupları ile bir araya geldi

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü’nde bölgede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Başkan Ertaş, basın mensupları ile bir araya geldi
Yayınlama: 23.07.2024
0
A+
A-

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, basında sansürün kaldırılışın 116. yıl dönümü olan Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü’nde bölgede görev yapan basın mensupları ile belediyeye ait Güre Mahallesi’ndeki bir otelde buluştu.

Basın mensuplarının doğru ve tarafsız bilgiye ulaşma konusunda üstlendikleri önemli görevi takdir ettiğini belirten Başkan Ertaş, basının demokratik toplumların en önemli yapı taşlarından biri olduğunu vurguladı.

Başkan Ertaş, basın mensupları ile bir araya geldi

Başkan Ertaş, “Sizlerin özverili çalışmaları sayesinde, halkımız hem yerel hem de ulusal düzeyde doğru bilgilere ulaşabilmektedir. Basın özgürlüğü ve gazetecilik etiği, toplumların gelişmesi ve ilerlemesi için hayati öneme sahiptir. Bu anlamlı günde, Edremit Belediyesi olarak, her zaman yanınızda olduğumuzu ve basın özgürlüğünü savunduğumuzu bir kez daha vurgulamak isterim. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınız kutlu olsun.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.