Başkan Ertaş: Bağımsızlık ve özgürlük ruhunu diri tutmak için çalışıyoruz

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, üzerlerine düşen görevin, bağımsızlık ve özgürlük ruhunu koruyarak gelecek nesillere taşımak olduğunu belirterek, bu bilinci diri tutmak için var güçleriyle çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Başkan Ertaş: Bağımsızlık ve özgürlük ruhunu diri tutmak için çalışıyoruz
Yayınlama: 31.08.2024
2
A+
A-

Edremit Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı geleneksel fener alayı ve Ceylan Ertem konseri ile coşkuyla kutladı.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, konser öncesinde yaptığı konuşmada “Bugün, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük yolunda attığı en büyük adımlardan biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. 30 Ağustos 1922, bağımsızlığımızın simgesi, milletimizin azim ve kararlılığının en büyük göstergesidir.” dedi.

Başkan Ertaş: Bağımsızlık ve özgürlük ruhunu diri tutmak için çalışıyoruz

Zaferle birlikte özgürlüğe ve bağımsızlığa olan inancın perçinlendiğini, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığını belirten Ertaş, şunları söyledi:

“Bugün bizlere düşen görev, atalarımızdan miras kalan bu bağımsızlık ve özgürlük ruhunu koruyarak gelecek nesillere taşımaktır. Edremit olarak bizler, bu bilinci diri tutmak ve bu ülkenin aydınlık yarınlarına katkı sağlamak adına var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Her zaman olduğu gibi, birlik ve beraberlik içinde, Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefi doğrultusunda yürümeye kararlıyız.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.