Başkan Er: Muhtarlarımızla iş birliği içinde olacağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, ‘Muhtarlarımızla Yeni Yüzyıla Adım Adım Projesi’ kapsamında Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen çalıştayda muhtarlarla bir araya geldi.

Başkan Er: Muhtarlarımızla iş birliği içinde olacağız
Yayınlama: 11.07.2024
0
A+
A-

İçişleri Bakanlığı ile Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu tarafından düzenlenen “Muhtarlarımızla Yeni Yüzyıla Adım Adım” projesinin 5. Çalıştayı Malatya’da yapıldı.

Çalıştayda muhtarlığın önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Muhtarlarımız köylerinde, mahallelerinde bizim temsilcilerimizdir, vatandaşımızın tutan eli gören gözüdür” dedi.

Muhtarların belediyeler ve vatandaşlar arasındaki önemli bir köprü olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Muhtarlar bizim idari sistemimize mahsus çok kıymetli bir yapıdır. Belediyemizle vatandaşlarımız arasındaki bağın sağlıklı ve sürdürülebilir olması ancak muhtarlarımızla mümkün olacaktır. Muhtarlarımızla sağlıklı iletişimin vatandaşlarımızla sağlıklı iletişim olduğunun bilincindeyiz. Şehrimizdeki hizmetlerin adaletli dağıtılmasını elbette muhtarlarımızla sağlayacak ve önümüzdeki dönemde sizlerle sıkı bir iş birliği içinde olacağız” kelimelerine yer verdi.

Başkan Sami Er,  çalıştayda Tek Adımda Çözüm Merkezi’nin amacından da bahsederek, “Dün açılışını yaptığımız TAÇ Yani Tek Adımda Çözüm Merkezimiz de bir tarafıyla sizlerin iş ve işlemlerinizi kolaylaştıracak bir proje. Vatandaşımızın direkt talep ve şikayetlerini ileterek anında çözüm bulduğu bu hizmetimiz aynı zamanda sizlerin de hizmetinizde olacak. Mahallenize ait isteklerinizi bu merkezler üzerinden kayıtlı ve sağlıklı bir şekilde bizlere ileterek sonuçlarını takip edebileceksiniz. Önümüzdeki süreçte öncelikle sizlerin altyapı ihtiyaçlarınızı da belirleyerek irtibat büroları ve benzeri ihtiyaçlarınız noktasında çalışmalar yapacağımızı da bildirmek isterim” açıklamalarında bulundu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.