Başkan Er, “Gençlik Buluşmaları” programında gençlerle buluştu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Büyükşehir Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde düzenlenen “Gençlik Buluşmaları” programında gençlerle bir araya geldi.

Başkan Er, “Gençlik Buluşmaları” programında gençlerle buluştu
Yayınlama: 02.08.2024
1
A+
A-

Başkan Er, gençlerle bir süre sohbet etti. Samimi bir ortamda devam eden sohbette Başkanı Er, belediyecilik tecrübelerini gençlere anlattı.

Yerel Yönetimlerin her kademesinde görev aldığını belirten Başkan Sami Er, bir iş yaparken tecrübelerden faydalanmanın mühim olduğunu ancak gençlerin görüşlerinin de yenilikler içermesi bakımından önemli olduğuna değindi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, gençlere öğrencilik yıllarından ve hayatında kesitler anlattı. Daha sonra Başkan Er, gençlerin sorularını yanıtladı, görüş ve önerilerini dinledi. 

Büyükşehir Belediye Başkan Sami Er, “2 hafta önce Tek Adımda Çözüm Merkezi’ni (TAÇ) kurduk. Vatandaşlarımızın belediyemiz ile rahatlıkla iletişim kurmalarını sağlamak varsa sorunlarını çözüme kavuşturmak adına böyle bir merkez kurduk. Bu merkezimizin de yazılımı bitti, lansman aşamasına geldik. Yakında kamuoyuna duyuru yapmayı planlıyoruz. Bununla alakalı Gerek İŞKUR gerekse de Organize Sanayi Bölgemizdeki işverenlerle iletişim halindeyiz.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, düzenlenen programın sonunda gençlere çeşitli hediyeler takdim etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.