Başkan Er, FKA Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Yönetim Kurulu Toplantısı’nda yer aldı.

Başkan Er, FKA Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı
Yayınlama: 21.08.2024
1
A+
A-

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) 2024 Yılı Ağustos ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta’nın Başkanlığında Elazığ’da yapıldı. 

Elazığ Valiliği toplantı salonunda yapılan toplantıya, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in yanı sıra Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Malatya Valisi Seddar Yavuz, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odaları (TSO) Başkanı İdris Alan, Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Bingöl TSO Başkanı Kadir Çintay, FKA Genel Sekreter Vekili Mehmet Şirin Budancamanak katıldı.

FKA Yönetim Kurulu Toplantısında stratejik olarak belirlenmiş kalkınma hedeflerine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Ayrıca 2021-2023 döneminde FKA tarafından oluşturulan programların çıktıları ile kalkınma ajanslarının 2022-2023 temalı belirlenen genç istihdam teması kapsamında bugüne kadar yapılan faaliyetler değerlendirildi. 2025 yılı içerisinde uygulanması planlanan bölge için yüksek katma değer üreten, ekonomik getirisi ve sosyal faydası yüksek projelerin teknik destek programları ile ajans yatırım destek faaliyetleri de kararlaştırıldı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.