Başkan Er, 15 Temmuz etkinliklerine katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8’inci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinliklere katıldı.

Başkan Er, 15 Temmuz etkinliklerine katıldı
Yayınlama: 16.07.2024
0
A+
A-

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, düzenlenen program kapsamında ilk olarak Malatya Şehitliği’ndeki 15 Temmuz şehitlerini aileleriyle birlikte ziyaret etti.

Kabir ziyaretleri sonrasında 15 Temmuz Gazisi Enes Gün’ün evine Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit ile ziyarette bulunan Başkan Sami Er, burada Gün ailesiyle bir araya geldi.

Başkan Sami Er, daha sonra Sümer Park'ta düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'na katıldı.

15 Temmuz hain darbe girişiminde milletin iradesi, vatan sevgisi ile darbenin savuşturulduğunu ve Kahraman Türk Milletinin adını bir kez daha tarihe altın harflerle yazdırdığını söyleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “15 Temmuz millet iradesine tasallut edenlere ve edecek olanlara artık hiçbir şartta geçit verilmeyeceğinin, dost ve düşman herkese gösterildiği bir gündür. 15 Temmuz iç ve dış vesayet odaklarına devlet içerisinde paralel ve yasa dışı yapılanmalara karşı Milli iradenin ayağa kalkmasıdır. 15 Temmuz Milli iradeye müdahale, tahakküm ve boyunduruk altına alma niyeti ve arzusunun mahkum olduğu bir gündür. Milli birliğimize, Milli bütünlüğümüze ve bağımsızlığımıza hep birlikte sahip çıktık. Bu ihaneti asla unutmayacağız” dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler saat 00.13’te sela okunmasıyla son buldu.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.