Başkan Ekşi: Gençlerin yeteneklerini geliştirmek için BBFO’nun programını sürdürüyoruz

Bornova Belediyesi Film Ofisi (BBFO) tarafından ilki 2021 yılında düzenlenen Uluslararası Bornova Kısa Film Günleri’nin bu sene 4’ncüsü gerçekleştirilecek.

Başkan Ekşi: Gençlerin yeteneklerini geliştirmek için BBFO’nun programını sürdürüyoruz
Yayınlama: 02.08.2024
0
A+
A-

Programda Türkiye’den ve dünyadan kurmaca, belgesel ve animasyon türlerinde kısa film gösterimleri, yönetmen söyleşileri, atölyeler, seminerler, afiş sergisi ve Pitching Platformu yer alacak.

4. Uluslararası Bornova Kısa Film Günleri kapsamında bu sene ikincisi düzenlenecek Pitching Platformu’na başvurular 1-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru koşulları ve başvuru formuna internet adresinden ulaşılacak. Kurmaca ve belgesel türlerine açık olan Pitching Platformu’nda, seçilecek 10 kısa film projesinin yönetmen ve yapımcısı 12 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek “Pitching Atölyesi”ne katılacak ve 13 Ekim 2024 tarihinde jüri karşısında fiziksel olarak sunumlarını gerçekleştirecek. Jüri tarafından seçilecek 3 kısa film projesine “Ekipman Desteği Ödülü” verilecek.

BBFO’nun yıllardır genç sinema tutkunlarını destekleyerek birçok başarılı ismin sektöre kazandırılmasına öncülük ettiğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Bornova Belediyesi olarak kültür ve sanatın her alanına büyük önem veriyoruz. Gençlerimizin sanata olan ilgisini desteklemek ve yeteneklerini geliştirmek adına BBFO'nun bu değerli programını sürdürüyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da genç sinemacılarımıza ekipman ve danışmanlık desteği sağlayarak onların hayallerini gerçekleştirmelerine katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi. 

Başkan Eşki, gençlerin daha iyi şartlarda eğitim alması ve sanatta fırsat eşitliği sağlanması için Bornova Belediyesi olarak çalışmalarının süreceğini belirtti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.