Başkan Dutlulu: Halkımız için çalışmaya devam edeceğiz

Akhisar Ulucami Mahallesi’nde Kadın ve Aile Danışma Merkezi ile Sağlıklı Yaşam Merkezi vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Başkan Dutlulu: Halkımız için çalışmaya devam edeceğiz
Yayınlama: 16.09.2024
3
A+
A-

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu da merkezi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun direktifleriyle Reşatbey Mahallesi’nde bulunan İlhan Ayverdi Mahalle Konağında hizmete açılan Kadın ve Aile Danışma Merkezi’nden sonra ikinci Kadın ve Aile Danışma Merkezi, Ulucami Mahallesi’nde hizmete başladı. Kadın ve Aile Danışma Merkezinin yansıra Sağlıklı Yaşam Merkezi de aynı binada vatandaşlara hizmet verecek. 

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu da beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili ile birlikte merkezde incelemelerde bulunarak personelden bilgiler aldı.

Kadın ve Aile Danışma Merkezi ile Sağlıklı Yaşam Merkezinin vatandaşlara hizmet vermeye başladığını dile getiren Başkan Dutlulu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Akhisar’ımıza ikincisini kazandırdığımız, Ulucami Mahallemizde hizmete başlayan Kadın ve Aile Danışma Merkezi ile Sağlıklı Yaşam Merkezi’mizi ziyaret ettik. Kadın ve çocukların öncelikli olduğu, tüm vatandaşlarımızın yararlanabildiği ve içerisinde 1 sosyolog ile 1 psikoloğumuzun görev alacağı ‘Kadın ve Aile Danışma Merkezi’ hizmetimiz sayesinde vatandaşlarımızın her türlü sorununa çözüm, dertlerine derman olmaya devam edeceğiz. Sağlıklı Yaşam Merkezi’mizde ise uzman diyetisyenimiz ile vatandaşlarımızın kilo alma, kilo verme gibi sağlıklı yaşam hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacağız.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.