Başkan Dutlulu: 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor olmanın gururunu yaşıyoruz

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Dutlulu: 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor olmanın gururunu yaşıyoruz
Yayınlama: 29.08.2024
1
A+
A-

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladığı mesajda Pazar Pazarı’nda 20.30’da başlayacak Fener Alayı’na ve ardından Akhisar Belediyesi Gölet Amfi Tiyatro’da düzenlenecek Ali Altay konserine tüm vatandaşları davet etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitleri minnetle andığını ifade eden Dutlulu “Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun temellerini atan Büyük Taarruz’un 102. yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor olmanın gurur, coşku ve heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Başkan Dutlulu, 30 Ağustos Zaferi ile Türk Milleti'nin dünyanın gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından birini yazarak, bağımsızlık ateşini yaktığını vurgulayarak şunları söyledi:

“Canları pahasına savaşarak bu toprakları bizlere vatan olarak emanet eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı, sevgi, rahmet, minnet ve özlemle anıyor, tüm şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.