Başkan Dalgıç: Tarihimizin bilincinde olmalıyız

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, tarihi unutmadan, mücadele ruhunu daima içlerinde canlı tutmaları gerektiğini belirterek, “Bu bilinçle hareket ederek, kazanımlarımıza sahip çıkmalıyız.” dedi.

Başkan Dalgıç: Tarihimizin bilincinde olmalıyız
Yayınlama: 31.08.2024
2
A+
A-

Zafer Bayramı, Mudanya'da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. İskele Meydanı'ndan Mütareke Meydanı'na kadar uzanan Zafer Yürüyüşü, halkın büyük ilgisiyle gerçekleşti.

Kutlamalara Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, belediye başkan yardımcıları, Muharip Gaziler Derneği Mudanya Temsilcisi İbrahim Özyurtlu, gaziler ve yüzlerce Mudanyalı katıldı.

Mudanya Belediye Başkanı Dalgıç, etkinlikte yaptığı konuşmada 30 Ağustos’un Türkiye için taşıdığı büyük öneme dikkat çekti.

26 Ağustos'ta başlayan Büyük Taarruz’un, 30 Ağustos’ta  Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile zaferle sonuçlandığını belirten Dalgıç, “Samsun’da bir avuç devrimciyle başlayan kurtuluş mücadelesi, tüm milletimizin inancıyla zaferle taçlandı. Bugün burada bulunmamızın temelinde yatan bu mücadele ruhunu asla unutmamalıyız” dedi.

Dalgıç, Kuva-yi Milliye ruhunun önemine de vurgu yaparak, “Tarihimizi unutmadan, bu mücadele ruhunu daima içimizde canlı tutmalıyız. Bu bilinçle hareket ederek, kazanımlarımıza sahip çıkmalıyız” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.