Başkan Çebi: Zaferin ışığında, Cumhuriyet’in yolunda kararlı ilerleyişimizi sürdüreceğiz

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Atatürk ilke ve devrimlerinden alınan güçle, işaret ettiği uygarlık yolunda zaferin ışığında, Cumhuriyetin yolunda’ kararlı ilerleyişlerini sürdüreceklerini söyledi.

Başkan Çebi: Zaferin ışığında, Cumhuriyet’in yolunda kararlı ilerleyişimizi sürdüreceğiz
Yayınlama: 31.08.2024
0
A+
A-

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü, Küçükçekmece’de coşkuyla kutlandı.

Kutlamalar kapsamında, ilçe protokolü Halkalı’daki Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Akşam saatlerinde ise Sefaköy’den Küçükçekmece Gölü’ne gerçekleşen kortej geçişinde yüzlerce Küçükçekmeceli, ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile marşlar söyledi. Vatandaşlara Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’de eşlik etti.

Başkan Çebi, tüm vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak, “Bugün, milletimizin iradesini ve vatan sevgisini tüm dünyaya gösterdiği, bağımsızlık aşkıyla yazdığı destanın yıl dönümünü, zaferimizin 102. yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın ki, Atatürk ilke ve devrimlerinden aldığımız güçle, işaret ettiği uygarlık yolunda ‘zaferin ışığında, Cumhuriyetin yolunda’ kararlı ilerleyişimizi sürdüreceğiz. ” dedi.

Küçükçekmece Gölü Amfi Tiyatro’da gerçekleşen etkinliklerde ise ünlü tiyatro sanatçısı Hakkı Ergök, Atatürk’ün gençliğe miras bıraktığı ‘Gençliğe Hitabe’yi seslendirdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.