Başkan Büyükkılıç’tan Türkiye Buluşmaları Programı’nda “dayanışma” vurgusu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın teşrif ettiği Türkiye Buluşmaları programına katıldı.

Başkan Büyükkılıç’tan Türkiye Buluşmaları Programı’nda “dayanışma” vurgusu
Yayınlama: 18.09.2024
2
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Buluşmaları kapsamında kente gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın teşrifleriyle gerçekleşen toplantıya katılarak, istişarelerde bulundu.

Bir düğün salonunda gerçekleşen program kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı ve S. Bayar Özsoy, önceki dönem Gümrük ve Ticaret Bakanı, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ve AK Parti Kayseri Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı’dan oluşan divan heyeti sahneye davet edildi.

Konuşmasında ‘dayanışma’ vurgusu yapan Başkan Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizi seven, seçen, takdir eden ve her zaman yanımızda yer alacağına inandığımız kardeşlerimizin her konuda taşın altına hep beraber elimizi koyma yönünde irade gösteriyoruz. Gerek bakanımız, milletvekillerimiz, gerekse burada bulunan teşkilatlarımızla dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda hiç kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, insanların ihtiyaçlarını giderip, hizmetlerle buluşturuyoruz.”

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar da “Kayseri’de büyükşehir belediye başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız, il başkanımız, ilçe başkanlarımız, milletvekillerimiz ile beraber son derece uyumlu, hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Son olarak kürsüye davet edilen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdiğini aktararak, Türkiye Buluşmaları ile beraber ülkenin dört bir yanında teşkilatların sahaya indiğini, şehirlerin kılcal damarlarına kadar gezilip, milleti dinlediklerini ifade etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.